Caută

Testul DISC ca instrument de evolutie in leadershipCand ati dorit sa ocupati o pozitie care implica leadershipul, v-ati "lovit" desigur de necesitatea completarii unui test numit DISC, acronimul de la Domination - Influence - Steadiness - Compliance sau pe Romaneste Dominatie - Influenta - Stabilitate - Conformitate.

Testul este un set de 26 de intrebari la care trebuie raspuns spontan, fara prea mult timp de gandire (trebuie completat cat mai rapid, in nu mai mult de 15 minute).

Testul este un ajutor real atat pentru cel care il completeaza cat si pentru cei care lucreaza cu cel care il completeaza. Pentru manageri angajatori este util pentru a vedea daca si unde "se potriveste" cel mai bine un viitor angajat. Pe cel care il completeaza il ajuta enorm pentru a-si identifica starea naturala (idealul in viata si profesiune) si adaptata (cea in care se afla la locul de munca si in viata) precum si diferenta dintre ele. Aceasta diferenta denota gradul de stres, stres care este cu atat mai mare cu cat starea naturala si cea adaptata sunt mai indepartate in asa numitul cerc sau disc al reprezentarii DISC.

Interesant este sa vezi cu ce tip de lider te identifici pentru a-ti alege bine urmatorul job si mai ales urmatorul sef ;).

Una dintre implementarile DISC este aici: https://www.123test.com/disc-personality-test/

Exemple despre lideri actuali si despre pozitia lor in DISC gasiti aici:

https://blog.discinsights.com/which-disc-personality-type-is-a-leader

8 afișare
 

Academia pentru Studiul Tehnologiilor Informatice
Sunt mentorii pentru ucenici, nu ucenicii pentru mentori.

©2019 by Academia pentru Studiul Tehnologiilor Informatice.